Te huur: Oranjesingel 26., 6511 NV Nijmegen

Beschrijving

Lees meer
Oranjesingel 26 NIJMEGEN

Op werkelijke toplocatie aan de meest prominente invalsweg van Nijmegen gelegen monumentaal kantoorgebouw.

Dit rijksmonument is recent geheel gerenoveerd en verkeert in een zeer representatieve staat waardoor de moderne ondernemer in staat is zijn werknemers en gasten op een fraaie wijze te ontvangen.

Voor het gebouw springen de prachtige architectuur en de schitterende erkers aan de voorzijde in het oog. Direct in de hal ervaart u al het prachtige natuursteen, met de grandeur van begin 1900. De gemeenschappelijke ruimten verkeren geheel in oude luister en het sanitair en de pantry’s zijn up to date.

Dit kantoorgebouw huisvest diverse bedrijven zoals kantoor Different Casuals, City-Clinics, Pro-Win, Iloveyourbrand en E&S financiële dienstverlening. Ieder bedrijf heeft eigen maatgemaakte ruimte ter beschikking.

De thans te huur zijnde ruimte is een volledig gestoffeerde (mogelijk zelfs gemeubileerde) en dus sleutelklare ruimte van € 350,= per maand incl. alle bijkomende kosten en betreft een ruimte van 12 m2, gelegen aan de achterzijde tussen de BG en de 1e verdieping met vanzelfsprekend medegebruik van de gezamenlijke toilet- en keukenvoorzieningen.

Hier heeft u de ruimte om creativiteit en enthousiasme te combineren. De inspiratie om tot grootse zaken te komen in een energieke omgeving omringd door diverse kleinere en grotere bedrijven, waaronder de internationaal opererende private bankers vormen de dynamische omgeving waarin het pand gelegen is.

Goede mogelijkheden voor fietsenstalling maken het voor medewerkers plezierig en makkelijk om hier naar toe te komen zonder dat het meteen noodzakelijk is om de auto te gebruiken. Bovendien zijn er voor hen en uw gasten ruime parkeermogelijkheden voor de deur.

De allure van het pand straalt uit naar het bedrijf en de activiteiten van de ondernemers die hier gevestigd zijn.

Zoals uit het bovenstaande blijkt zijn er meerdere mogelijkheden voor het gebruik van de kantoorvilla, mocht een nadere inspiratie gewenst zijn, dan is een bezoek aan het pand uw volgende stap.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 13050/349720
Prijs € 300,- per maand
Servicekosten € 50,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 21 februari 2018
Laatste wijziging Woensdag 10 oktober 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1900
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 12 m²

Marktcijfers Nijmegen

€ 236.953,- Gemiddelde verkoopprijs in Nijmegen Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 326.472,- Gemiddelde vraagprijs in Nijmegen Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
31 Gemiddelde verkooptijd in Nijmegen Landelijk gemiddelde: 37
311 Gemiddeld aangeboden in Nijmegen Landelijk gemiddelde: 46.839
292 Gemiddeld aantal verkocht in Nijmegen Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 2.400,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Nijmegen Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken